headbanner

Klarifikasi Agén BT-808

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Klarifikasi Agén BT-808

BT-808 (Hyper Clarifier) mangrupikeun agén panjelasan majemuk anu maju pikeun ningkatkeun suhu kristal kalayan kajelasan anu langkung saé.

Éta tiasa dianggo dina PP, PET, PA (Nylon) sareng bahan sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-808 (Hyper Clarifier) mangrupikeun agén Klarifikasi anu dimekarkeun anu anyar kalayan performa tinggi pikeun ningkatkeun suhu kristal, kajelasan, tahan panas, kaku tina PP sareng bahan sanés.

 

Kaunggulan tina nambihan BT-808:

Éta tiasa ngarobih sipat optik tina bahan PP, ningkatkeun kakuatan tarik, modulus lentur sareng pangaruh matéri. NgagunakeunBT-808, Daérah pamrosésan bakal dilebarkeun ku stabilitas anu langkung saé dina retakan oksidatif sareng ngolah deui. Éta henteu bau pisan sareng henteu ngahambat rasa tuangeun.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas kalayan rada biru

Aplikasi

PP, PET, PA (Nylon) jsb.

Dosis

0,05% -0,5%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina polipropilén henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sajabana pikeun ngadamel bungkus tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun nyayogikeun sapopoe, ngajentrekeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun lengkep Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.


(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami