headbanner

Transparan Masterbatch BT-805/820

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Transparan Masterbatch BT-805/820

BT-805/820 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klar Agen 3Kalurahan generasi, fungsi anu sami sareng BT-9805. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka lengkep:

BT-805/820: Résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klar Agen 3Kalurahan generasi, fungsi anu sami sareng BT-9805.

BT-805/820 cocog pikeun résin kristal anu henteu lengkep tina PP & LLDPE sareng sajabana. Éta tiasa ningkatkeun transparansi produk sareng permukaan fineness, kakuatan tarik, kaku, suhu distorsi panas sareng stabilitas ukuran, ngirangan siklus ngawangun.

Hal ieu utamina dilarapkeun dina modifikasi produk plastik-suntikan PP sareng pembuatan PP, pilem pilem transmisi leutik LLDPE cahaya ipis, sapertos tuangeun, bahan kemasan kosmétik, wadah médis jsb.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Granul PP Bodas

Aplikasi

PP, LLDPE

Dosis

3% -5%, 1% -3%

Ngepak

25 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jenis agén anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalis sapertos PP sareng PE. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu transparan, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun bungkus tuangeun, pasokan médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun kertas bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami