headbanner

Transparan Masterbatch BT-800/810

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Transparan Masterbatch BT-800/810

BT-800/810 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klarifikasi Agén 2nd generasi, fungsi anu sami sareng BT-9803. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka lengkep:

BT-800/810: Résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klarifikasi Agén 2nd generasi, fungsi anu sami sareng BT-9803.

BT-800/810 cocog pikeun résin kristal anu henteu lengkep tina PP & LLDPE sareng sajabana. Éta tiasa ningkatkeun transparansi produk sareng permukaan fineness, kakuatan tarik, kaku, suhu distorsi panas sareng stabilitas ukuran, ngirangan siklus ngawangun.

Hal ieu utamina dilarapkeun dina modifikasi produk plastik-suntikan PP sareng pembuatan PP, pilem pilem transmisi leutik LLDPE cahaya ipis, sapertos tuangeun, bahan kemasan kosmétik, wadah médis jsb.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Granul PP Bodas

Aplikasi

PP, LLDPE

Dosis

3% -5%, 1% -3%

Ngepak

25 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén nuklir mangrupikeun jenis agén anu cocog pikeun plastik anu henteu kristalisitas lengkep sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Klarifikasi,Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén nuklir dina polipropilén henteu ngan ngagentos gelas, tapi ogé ngagentos polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sajabana pikeun ngadamel bungkus tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, ngajentrekeun bungkus sareng peralatan makan kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén nuklir pikeun ningkatna kaku sareng agén ucle-Crystal Nucleating. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami