headbanner

Klarifikasi Agén BT-9805

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Klarifikasi Agén BT-9805

BT-9805 mangrupikeun agén klarifikasi anu berbasis kinerja sareng sorbitol anu luhur kalayan nami kimia DMDBS, kagolong kana generasi katilu.

Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.


Detil Produk

Tanda Produk

Agén Klarifikasi BT-9805mangrupikeun sorbitol performa tinggi dumasarkeun generasi katilu (DMDBS) sareng tiasa ngirangan halimun sareng ningkatkeun kajelasan polipropilén ngalangkungan inti tina polimér. Ieu ogé ngakibatkeun ningkatkeun résistansi panas, ningkatkeun kaku tina bagian anu dicetak sareng kana waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak. Éta henteu bau sareng idéal pikeun aplikasi kontak kadaharan. Jenis produk tina rumus struktural sapertos ieu parantos disahkeun ku FDA anu diijinkeun nganggo kontak pangan di dunya pasar.

 

Inpormasi khusus:

Agén Klarifikasi BT-9805 tiasa dianggo dina produksi matéri Topéng, éta tiasa:

  • Ningkatkeun kajelasan PP.
  • Ningkatkeun kacaangan lawon PP lebur-ditiup.
  • Ningkatkeun kateguhan, résistansi tabrakan tina lawon dilebur-ditiup PP.
  • Ningkatkeun indéks ngalembereh pikeun nyumponan sarat lawon anu dilebur.

Ngagunakeun BT-9805, pangguna tiasa langsung nambihan bahan PP pikeun ngahasilkeun produk réngsé, PP transparan masterbatch sareng PP diklarifikasi. Aya seueur produk anu tiasa dihasilkeun kalebet rumah tangga, kasus panyimpenan, kasus hinge hirup, wadah témbok ipis sareng jarum suntik sekali pakai sareng botol polipropilén anu dijentrekeun pikeun botol apoték, rempah, jus, saos, vitamin, sareng botol orok sareng sajabana.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PP, LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun pakan tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.


(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami