headbanner

Optical Brightener OB

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Optical Brightener OB

Brightener optik OBditambihkeun kana seueur bahan pikeun ngirangan konéng, ningkatkeun kaputihan, sareng ningkatkeun kacaangan produk. Hal ieu dipaké sacara lega di pasar plastik. Kusabab kamampuan caangna anu hadé, stabilitas termal anu hadé, sareng kasaluyuan sareng seueur polimér.


Detil Produk

Tanda Produk

 

OB-1

CI

393

CAS No.

1533-45-5

Penampilan

Bubuk kristal héjo semu konéng

Kasucian

≥98,5% mnt.

Titik lebur

357-360 ℃

Aplikasi

Efek pemutihan sareng brightening anu saé pikeun lawon campuran poliéster-katun. Utamana dina sagala rupa jinis produk plastik sapertos PET, PP, PC, PS, PE, PVC. Tapi gampang hijrah dina PE sareng palastik suhu handap.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

 

OB

CI

184

CAS No.

7128-64-5

Penampilan

Bubuk bodas semu konéng atanapi susu

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

196-203

Aplikasi

Agén pemutih anu saé pikeun PVC, PS, PE, PP, ABS, plastik termoplastik, serat asétat, cet, palapis sareng tinta percetakan, jst.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

 

BPS-127

CI

378

CAS No.

40470-68-6

Penampilan

Bubuk kristal konéng entéh

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

190-200 ℃

Aplikasi

Pangaruh pemutihan anu saé pikeun sababaraha produk plastik sareng plastik, sapertos PVC, Polipropilén, produk plastik tingkat tinggi transparan. Pangaruh pemutihan langkung saé. Utamana aplikasi dina produk lemes PVC.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

(Catetan: Inpormasi produk kami ngan ukur pikeun rujukan. Kami henteu nanggungjawaban kanggo hasilna teu disangka-sangka atanapi sengketa patén anu disababkeun ku éta.)

 

Catetan: 

Brighteners optik fungsina ku nyerep radiasi ultraviolét sareng nyungkeun cahaya biru. Lampu biru anu dipancarkeun bakal ngirangan warna konéng polimér. Dina ayana agén pemutih, sapertos TiO2, panggunaan tina OB-1 bakal ngahasilkeun penampilan bodas atanapi "bodas ti bodas" cemerlang.
Agén kacaangan optik OB mangrupikeun kacaangan optik beurat molekular kelas thiophenediyl benzoxazole, cocog pikeun kacaangan optik polimér dina sadaya tahapan pamrosésan.
The BPS-127 mangrupikeun Optical Brightener anu lumaku pikeun polimér, khususna pikeun produk pvéniletilén sareng phenylethylene. Éta tiasa ditambih kana polimér salaku pigmén. Warna bodas anu caang bakal aya dina produk upami dianggo konsentrasi handap tinaBPS-127dibarengan ku anatase titania. Konséntrasi tinaBPS-127 kedah nambihan-nambihan upami rutile anatase titania bakal dianggo.

 

(Kanggo detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami