headbanner

Agén rasa

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Agén rasa

Agén rasa ngagaduhan sagala rupa seungit anu tiasa tiasa dibungkus.  

Hal ieu seueur dianggo dina kantong plastik, produk plastik, produk karét.


Detil Produk

Tanda Produk

The Agén rasa tiasa seueur dianggo dina kantong plastik, produk plastik, produk karét, cocooan plastik, déklarasi dupa, sapatu, spons, karajinan, interior mobil, alat tulis, alat tulis, bagian pasokan rumah tangga ogé kaséhatan, kageulisan sareng sistem kemasan kosmétik pikeun industri plastik, jadikan produk éta fitur anu unik pikeun ngajantenkeun langkung kompetitif di pasar, tapi ogé ningkatkeun poténsial pikeun produk nilai tambah.

 

Urang tiasa nyayogikeun sagala rupa wangi sapertos kieu:

Kategori kembang: Melati, osmanthus seungit manis, ros, lavender, vanili, gardenia, Magnolia, strawberry sareng sajabina.

Kategori buah: Apel, lemons, strawberry, peach sareng sajabina.

Anu sanésna: daging sapi bakar, Coklat, mint, rasa susu.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk padet

Aplikasi

Plastik sareng Karét

Dosis

0,2% - 0,3% 

Ngepak

10 kg / kantong

Catetan: hargana bakal ditawarkeun sakumaha sarat pikeun pembeli ngeunaan rasa.

 

Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Kalayan harga anu wajar, waktos produksi anu épéktip sareng layanan purna jual anu saé, kami parantos nampi pujian konsumén asing pisan. Produk kami parantos diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa sareng daérah sanés. 
Tujuan perusahaan: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Ngawangun éndah babarengan énjing! Wasalam perusahaan urang "VIRTUE Kahiji sareng kauntungan pasti" salaku idéologi panduan urang. Kami arepkeun hubungan lega sareng kerjasama sareng langkung seueur nasabah pikeun silih pangwangunan sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami