headbanner

Poliéster & Nylon Nucleator P-24

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Poliéster & Nylon Nucleator P-24

P-24 mangrupikeun senyawa fisik sababaraha Agen Nuklir uyah panjang poliéster natrium uyah pikeun nyepetkeun kristalisasi Poliéster sareng Nylon.

Éta tiasa dianggo pikeun PET, PBT sareng Nylon.


Detil Produk

Tanda Produk

P-24 mangrupikeun sanyawa fisik sababaraha agen inti tina uyah panjang poliéster natrium uyah pikeun nyepetkeun kristalisasi Poliéster sareng Nylon.

 

Fitur:

1. Shortening siklus citakan sareng ningkatkeun produktivitas.
2. Ngaronjatkeun demoulding.
3. Ngaronjatkeun stabilitas dimensi produk.
4. Ngurangan panyusutan produk.
5. Pencegahan stres setrés produk.
6. Ngaronjatkeun sipat mékanis (ningkatkeun kakuatan tarik sareng karasa).
7. Ngaronjatkeun gloss permukaan.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PET, PBT, Nylon

Dosis

0,2% -1% (biasana sakitar 0,5%)

Ngepak

20 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun pakan tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami