headbanner

Nguatkeun Nucleator BT-9806

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Nguatkeun Nucleator BT-9806

BT-9806 Agén Nuklir β-Crystal mangrupikeun produk patén bertéknologi tinggi anu didamel tina bumi langka.

Éta tiasa dianggo dina ngahasilkeun produk PP tabung PP-R, Tutup, Bagian Otomotif sareng Perkakas jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-9806 mangrupikeun agén ating-Crystal nukleat kalayan produk patén bertéknologi luhur didamel tina bumi langka anu tiasa ningkatkeun kateguhan, suhu distorsi panas résin poliéfinin tanpa ngahinakeun sipat mékanis anu sanés. Aplikasi na sayogi kanggo nyetak suntik, produk berbuih tinggi sareng bahan déformasi termal sareng pilem biaxial manjang.

 

Fitur: 

1. Non-toksik sareng henteu bau;
2. Kakuatan dampak tiasa ditingkatkeun tina 1-6 kali bari ngajaga kaku;  
3. Résistansi panas tiasa ningkat 10-40 ℃;
4. Struktur na bakal tetep stabil sanggeus sababaraha kali ngolah.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PP

Dosis

0,1% -0,3%

Ngepak

Kendang karton 20 kg / karton

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun pakan tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami