headbanner

Nguatkeun Nucleator BT-20

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Nguatkeun Nucleator BT-20

BT-20 mangrupikeun karboksilat aromatik aluminium pikeun ningkatkeun kateguhan sareng manpaat séjén Polyolefns.

Éta tiasa dianggo dina PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPT jsb.  

 


Detil Produk

Tanda Produk

Ku ngagunakeun produk ieu, klien tiasa ngadamel botol, panutupan, pipa PP sareng bagian plastik anu sanés.

 

Épéktip tinggi pikeun polyolefin ku ngagunakeun BT-20 nyaéta sapertos kieu:

1. Naékkeun suhu kristalisasi résin matrix pisan;

2. Naékkeun suhu distorsi panas résin matrix pisan;

3. Naékkeun kakuatan tarik résin matrix pisan;

4. Naek kakuatan permukaan résin matrix pisan;

5. Ngaronjatkeun modulus lentur résin matrix pisan;

6. Méré transparansi anu luar biasa tina résin matrix;

7. Naékkeun kakuatan pangaruh résin matrix pisan.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPTetc.

Dosis

0,1% -0,3%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Salaku modifier pikeun kristalisasi résin kristalisasi, Agén Nuklirtiasa ngadamel produk plastik gaduh kinerja olahan anu saé sareng kinerja aplikasi anu langkung saé. Dina raraga masihan muter pinuh pikeun kaunggulan masing-masingAgén Nuklir, dina taun-taun ayeuna, arah pamekaran utama nyaéta gabungan tina Ajen Nuklir. Aya pangaruh sinergis anu signifikan tina struktur anorganik, organik atanapi béda tinaAgén Nuklir. Campuran multikomponén mangrupikeun tren anu penting dina pamekaran aditif polimér modéren. Kumaha ogé, sorbitol dumasarAgén Nuklir paling populér di pasar dunya saheulaanan.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami