headbanner

Klarifikasi Agén BT-9803

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Klarifikasi Agén BT-9803

BT-9803 mangrupikeun jinis jual massa Chloro DBS. Éta henteu ngagaduhan bahan kimia viskositas, janten gampang diolah sareng henteu nempel kana roller.

Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-9803 mangrupikeun kualitas ningkat tina Agen Klarifikasi Chloro-DBS kalayan kinerja tinggi sareng tanpa viskositas nalika diolah.

 

Kauntungan produk:

  • Tiasa ngirangan halimun sareng ningkatkeun kajelasan polipropilén.
  • Tiasa ningkatkeun résistansi panas, sahingga produk PP tiasa dianggo dina oven microwave.
  • Tiasa ningkatkeun kalancaran permukaan produk anu parantos réngsé.
  • Tiasa ditingkatkeun kaku tina bagian anu dicetak sareng waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak.
  • Éta cocog pikeun kontak pangan sareng aplikasi médis.

BT-9803agén Klarifikasi anu épéktip pisan pikeun polipropilén homopolymer, kopolimer acak. Éta tiasa dicampur langsung sareng bahan PP dina aplikasi atanapi ngadamel masterbatch transparan sateuacan dianggo. Éta tiasa masihan transparansi tinggi, ningkatkeun résistansi panas sareng ningkatkeun sipat mékanis,. Bahan kimia anu dibéjaan bakal dilarapkeun dina cetakan injeksi témbok ipis, ékstrusi lambar pilem, cetakan niup sareng citakan rotasi. 

Pasar cetak suntik anu terkemuka, aya seueur produk anu tiasa dihasilkeun, kalebet rumah tangga, kasus panyimpenan, kasus hinge hirup, wadah témbok ipis sareng jarum suntik sekali pakai sareng botol polipropilén anu dijentrekeun pikeun botol farmasi, rempah, jus, saos, vitamin, sareng botol orok .

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

Tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén nuklir mangrupikeun jenis agén anu cocog pikeun plastik anu henteu kristalisitas lengkep sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu transparan, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur ngajaga ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina polipropilén henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagentos polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sajabana pikeun ngadamel bungkus tuangeun, pasokan médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun kertas bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami