headbanner

Ngaleungitkeun bau

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ngaleungitkeun bau

Ngaleungitkeun bau mangrupikeun padika anyar deodorant anu lengkep tiasa ngaleungitkeun sareng nyerep bau CO2, SO2, gas knalpot nitrogén oksida (NOX), amonia (NH3) jst.

Éta tiasa dianggo dina bahan PP, PE, PVC, ABS, PS, Cét sareng Karét.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaleungitkeun baumangrupikeun jenis deodorant ku cara nyerep sareng réaksi sareng ogé ngagaduhan dispersi anu saé. Dibandingkeun sareng metode deodorant anu sanés, éta sacara lengkep tiasa ngaleungitkeun bau cet sareng PP, PE, PVC, ABS, palastik PS, karét, daripada nganggo aroma anu sanés pikeun nutupan.

Éta ngagaduhan nyerep kuat CO2, SO2, gas knalpot nitrogén oksida (NOX), amonia (NH3) botol péstisida, botol kosmetik, botol minuman, aditif kimia, résidu résidu, tapi bau aslina tina plastik, karét, cet, mangsi, cet moal ngarobih.

Sadaya jinis ieu teu aya bau sareng henteu-toksik sareng non-stimulasi anu parantos lulus Sertifikasi SGS.

 

Ieu mangrupikeun pangenalan rinci pikeun masing-masing jinis:

BT-100A

Fitur

Dijieunna tina zat mineral kalayan metoda utama nyerep. Éta jenis umum pikeun panggunaan normal dina plastik kalayan kirang bau.

Aplikasi

PP, PE, HDPE, PVC, PS, PA, ABS, EVA, bahan sapatu, karét, cet, mangsi, cet jsb.

Dosis

0,1% - 0,3% kanggo palastik, 0,8% -1% pikeun bahan karét.

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-716

Fitur

Éta ngagaduhan fungsi anu sami sareng BT-100A, tapi dosis na kirang.

Aplikasi

PP, PE, HDPE, PVC, PS, PA, ABS, EVA, bahan sapatu, karét, cet, mangsi, cet jsb.

Dosis

0,05% - 0,1% kanggo palastik

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-854

Fitur

Éta ngagaduhan fungsi anu sami sareng BT-100A pikeun ngaleungitkeun bau anu kuat.

Aplikasi

Éta ogé langkung saé pikeun aplikasi PVC lemes.

Dosis

0,1% - 0,2%, biasana ngan ukur nambihan 0,1% urang.

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-793

Fitur

Éta nganut téknologi luhur ékstraksi meridian root kalayan padika anu hadé pikeun terurai.

Aplikasi

Éta langkung saé dianggo dina PP, PE sareng PVC lemes.

Dosis

0,1% - 0,2%

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-583

Fitur

Éta utamina pikeun ngolah kai tina plastik daur ulang.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina pembuahan PP, PE, PVC, PS, ABS, EVA sareng karét.

Dosis

2% - 4%

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-267

Fitur

Ieu utamina dianggo pikeun produksi sapatu.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina PP, PVC, PS, ABS sareng PC jsb.

Dosis

0,05% - 0,2%

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-120

Fitur

Biasana dianggo dina bahan karét.

Aplikasi

PP, PE, PVC, PS, PA, ABS sareng bahan sapatu.

Dosis

0,1% - 0,5%

Penampilan

Bubuk bodas

 

BT-130

Fitur

Éta tiasa ngaleungitkeun bau anu sumping tina palastik ku pangisi Perancis bodas sareng kalsium karbonat.

Aplikasi

PP, PE, PVC, ABS, PS sareng karét.

Dosis

0,4% 

Penampilan

Bubuk bodas

 

Bungkusan sareng panyimpenan:

Penghapus bau nyaéta bentuk bubuk sareng 15KG anu dikemas dina hiji karton kalayan bungkus aluminium di jero. Éta kedah disimpen di tempat anu beresih, berventilasi, garing sareng waktos disimpen 12 bulan.

 

Catetan:

1. Anu mésér kedah milih jinisna numutkeun ukuran bau bahan.

2. Kami tiasa ngaleungitkeun bau anu sanés anu teu disebatkeun dina katalog ieu, upami anjeun henteu tiasa nangtoskeun naon bau éta, anjeun ngan ukur ngirimkeun conto alit ka kami, urang tiasa ngadamel tés di lab kami sareng ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu mana tiasa dianggo.

Kusabab bau kimia hésé pisan ditilik tina asal usulna, janten urang hormat ngirim sampel ka kami pikeun uji laboratorium, sahingga urang tiasa ngadamel jinis anu cocog pikeun aplikasi anjeun.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami