headbanner

Optical Brightener BPS-127

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Optical Brightener BPS-127

Brightener optik BPS-127ditambihkeun kana seueur bahan pikeun ngirangan konéng, ningkatkeun kaputihan, sareng ningkatkeun kacaangan produk. Hal ieu dipaké sacara lega di pasar plastik. Kusabab kamampuan caangna anu hadé, stabilitas termal anu hadé, sareng kasaluyuan sareng seueur polimér.


Detil Produk

Tanda Produk

OB-1

CI

393

CAS No.

1533-45-5

Penampilan

Bubuk kristal héjo semu konéng

Kasucian

≥98,5% mnt.

Titik lebur

357-360 ℃

Aplikasi

Efek pemutihan sareng brightening anu saé pikeun lawon campuran poliéster-katun. Utamana dina sagala rupa jinis produk plastik sapertos PET, PP, PC, PS, PE, PVC. Tapi gampang hijrah dina PE sareng palastik suhu handap.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

 

OB

CI

184

CAS No.

7128-64-5

Penampilan

Bubuk bodas semu konéng atanapi susu

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

196-203

Aplikasi

Agén pemutih anu saé pikeun PVC, PS, PE, PP, ABS, plastik termoplastik, serat asétat, cet, palapis sareng tinta percetakan, jst.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

 

BPS-127

CI

378

CAS No.

40470-68-6

Penampilan

Bubuk kristal konéng entéh

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

190-200 ℃

Aplikasi

Pangaruh pemutihan anu saé pikeun sababaraha produk plastik sareng plastik, sapertos PVC, Polipropilén, produk plastik tingkat tinggi transparan. Pangaruh pemutihan langkung saé. Utamana aplikasi dina produk lemes PVC.

Ngepak

Kendang serat 25kg nganggo PE liner.

(Catetan: Inpormasi produk kami ngan ukur pikeun rujukan. Kami henteu nanggungjawaban kanggo hasilna teu disangka-sangka atanapi sengketa patén anu disababkeun ku éta.)

 

Catetan:

OB-1 tiasa Ngaronjatkeun kaputihan Polimér Daur Ulang: Ku ngagunakeun pencerah optik, nilai bahan didaur tiasa ditingkatkeun sacara signifikan ku nyayogikeun warna bodas anu langkung seragam. OB-1 bakal pisan ningkatkeun kaputihan, Aplikasi serat normal peryogi ngan ukur 200-300 ppm dina polimér énggal, tapi bahan didaur tiasa meryogikeun 300-450 ppm. Kacaangan optik épéktip pisan pikeun ningkatkeun pidangan polimér atanapi serat. Polimér nilon luar kelas atanapi kadua ogé tiasa ningkat ku cara anu sami. 
OB Fitur résistansi alus teuing pikeun panas, pasipatan pemutih anu luar biasa, kagegengan cahaya anu saé sareng volatilitas anu handap. Aplikasi utama kalebet serat, tulisan anu dicetak, pilem sareng lambar. Sareng ogé tiasa dianggo dina lacquers anu jelas, lacquers pigménan, cet, tinta percetakan sareng kulit sintétik. Éta bakal ngahasilkeun kacaangan cemerlang sareng dyestuff, anu épisién pisan dina arah kanggo multi warna. 
BPS-127 mangrupikeun Optical Brightener anu lumaku pikeun polimér, khususna pikeun produk pvéniletilén sareng phenylethylene. Éta tiasa ditambih kana polimér salaku pigmén. Warna bodas anu caang bakal aya dina produk upami dianggo konsentrasi handap tina BPS-127 dibarengan ku anatase titania. Konséntrasi tinaBPS-127 kedah nambihan-nambihan upami rutile anatase titania bakal dianggo.

 

(Kanggo detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku "Ninggalkeun Pesen Anjeun”)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami