Nucleating Agent-2
bannergongchang
PP Clarifying Agent
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping ka parusahaan urang

Tianjin Pangalusna Gain Élmu & Téhnologi Co., Ltd. (Cina BGT) mangrupikeun éntitas industri sareng perdagangan anu aktipitas ngahasilkeun sareng ngekspor bahan kimia téknologi luhur. Cina BGT didirikan dina taun 2000. Produk utami nyaéta rupa-rupa agén anu netelakeun, agén nukleat sanésna sareng bahan tambahan pikeun plastik daur ulang anu parantos diékspor ka seueur nagara Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa salami sakitar 20 taun kalayan saé sareng kualitas stabil.

kasus urang

acara studi kasus urang

  • Clarifying agent can be used for enhancing the clarity and increasing heat resistance of polypropylene through nucleation of the polymer.
This also leads to enhanced stiffness of the molded part and to shorter cycle time during the molding process. 
This kind of products of such structural formula has been approved by FDA allowable using in food contacts in the world market.

    Agén Klarifikasi

    Agén klarifikasi tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kajelasan sareng ningkatkeun résistansi panas polipropilén ngalangkungan inti tina polimér. Ieu ogé ngakibatkeun ningkatna kaku tina bagian anu dicetak sareng kana waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak. Jenis produk tina rumus struktural sapertos ieu parantos disahkeun ku FDA anu diijinkeun nganggo kontak pangan di pasar dunya.
    tingali langkung
  • By using Nucleating Agent, many characteristics of the product can be improved, including the firm of the material, yield strength in tension, strength of impact, flexural modulus, the temperature of heating distortion, stability. 
It is also can obviously improve the optical and mechanical performances of products. It is non-toxic white powder with non-odor.

    Agén Nuklir

    Ku ngagunakeun Agén Nuklir, seueur ciri produk tiasa ningkat, kalebet teguh bahan, ngahasilkeun kakuatan dina tegangan, kakuatan pangaruh, modulus lentur, suhu distorsi pemanasan, stabilitas. Éta ogé jelas tiasa ningkatkeun kinerja optik sareng mékanis produk. Éta bubuk bodas anu henteu beracun kalayan henteu bau.
    tingali langkung
  • The Transparent Master Batch is suitable for incomplete crystal resin of PP & PE etc. It may enhance the products' transparency and surface fineness, tensile strength, rigidity, heat distortion temperature and size stability, reduce the shaping cycle. 
It is mainly applied in the modification of PP plastic-injection products and the manufacture of PP, PE high light transmittance thin film, e.g. food, cosmetics packing material, medical container etc.

    Masterbatch transparan

    Kumpulan Transparan Master cocog pikeun résin kristal lengkep PP & PE sareng sajabana. Éta tiasa ningkatkeun transparansi produk sareng permukaan fineness, kakuatan tarik, kaku, suhu distorsi panas sareng stabilitas ukuran, ngirangan siklus ngawangun. Hal ieu utamina dilarapkeun dina modifikasi produk plastik-suntikan PP sareng pembuatan PP, pilem transmisi panci cahaya tinggi PE, sapertos tuangeun, bahan pengemasan kosmétik, wadah médis jsb.
    tingali langkung

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0

    Tanggal didirikeun

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 0+

    Meunang panghargaan

  • 0%

    Kamajuan proyék

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Produk kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Dibenzylidene Sorbitol Agén Nuklir Transparan

Dibenzylidene sorbitol Transparan Nuklir Agén tiasa dibagi kana tilu jinis, ogé katelah produk generasi katilu. Generasi kahiji nyaéta DBS. Produk ieu ngagaduhan tingkat handap perméabilitas sareng aldehida padet teuing ...

Naon Agén Nuklir Transparan

Agén inti inti transparan tiasa dibagi kana dua jinis: sanyawa organik sareng sanyawa anorganik. Ajen Nuklir Anorganik utamina oksida tina logam, sapertos talc, silika, titanium dioxide, asam benzoat sareng sajabana ....

Kamekaran Polipropilén

Kusabab résistansi suhu luhurna, gravitasi spésipik lampu, gampang diolah sareng dibentuk, didaur ulang gampang, sareng harga anu langkung handap, polipropilén parantos seueur dianggo dina industri kimia, serat kimia, alat bumi, bungkus, industri ringan sareng industri sanés. Kumaha ...

Ngurangan Halimun sareng ningkatkeun Transparansi Polipropilén

Agén Klarifikasi tiasa dianggo pikeun ngirangan halimun sareng ningkatkeun kajelasan polipropilén ngalangkungan inti tina polimér. Ieu ogé ngakibatkeun ningkatna kaku tina bagian anu dicetak sareng kana waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak ....

Ngantosan Anjeun di Shenzhen 2021!

Chinaplas mangrupikeun acara anu pangsaéna di dunya bahan baku karét sareng plastik anu dipeunteun pisan ku unggal tamu sareng paméran di ditu. Taun kamari, nalika paméran, sadayana tetep sumanget pisan masing-masing ...

tingali langkung