headbanner

Klarifikasi Agén BT-9803M

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Klarifikasi Agén BT-9803M

BT-9803M mangrupikeun jinis MDBS anu populér pikeun agén klarifikasi sorbitol anu kagolong kana 2nd generasi.

Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-9803M nyaéta sorbitol kinerja tinggi dumasar (MDBS) Agén Klarifikasi kalayan kualitas ningkat. Éta tindakan salaku Agén Klarifikasi, ku nyiptakeun sajumlah ageung spherulites ukuran alit (<1μm) salami tiis tina lééh polipropilén. Spherulites leutik ieu nyababkeun polipropilén anu parantos ningkat pisan kajelasanana sareng ngirangan halimun dibandingkeun sareng polipropilén anu henteu diklarifikasi. Formula struktural produk ieu parantos disahkeun ku FDA anu diijinkeun ku panggunaan dina kontak pangan di pasar dunya.

 

Kauntungan produk:

  • Tiasa ngirangan halimun sareng ningkatkeun kajelasan polipropilén.
  • Tiasa ningkatkeun résistansi panas, sahingga produk PP tiasa dianggo dina oven microwave.
  • Tiasa ningkatkeun kalancaran permukaan produk anu parantos réngsé.
  • Tiasa ditingkatkeun kaku tina bagian anu dicetak sareng waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak.
  • Éta cocog pikeun kontak pangan sareng aplikasi médis. 

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

Tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos PP sareng PE. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Klarifikasi, Éta henteu ngan ukur nahan fitur aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agen Nuklir dina PP henteu ngan ngaganti gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sajabana pikeun nyiapkeun pakan pangan, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun lengkep Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.


(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami