headbanner

Aditif pikeun Daur Plastik

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • PET Sticker Remover BT-336

    PET Sticker Remover BT-336

    BT-336 dirancang pikeun miceun stiker dina permukaan PET dina suhu handap. 

    Éta dilarapkeun ka sadaya jinis stiker dina permukaan bahan substrat PET.

  • Ink Remover BT-301/ 302

    Tinta Remover BT-301/302

    BT-301/302 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

    Éta pikeun PP Knitting Bag édisi édisi percetakan tinta.

  • Ink Remover BT-300

    Tinta Remover BT-300

    BT-300 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

    Éta pikeun épéksi tinta percetakan dangkal PP sareng PE.

  • Odor Remover

    Ngaleungitkeun bau

    Ngaleungitkeun bau mangrupikeun padika anyar deodorant anu lengkep tiasa ngaleungitkeun sareng nyerep bau CO2, SO2, gas knalpot nitrogén oksida (NOX), amonia (NH3) jst.

    Éta tiasa dianggo dina bahan PP, PE, PVC, ABS, PS, Cét sareng Karét.

  • Flavouring Agent

    Agén rasa

    Agén rasa ngagaduhan sagala rupa seungit anu tiasa tiasa dibungkus.  

    Hal ieu seueur dianggo dina kantong plastik, produk plastik, produk karét.