headbanner

Agén Klarifikasi

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Clarifying Agent BT-808

    Klarifikasi Agén BT-808

    BT-808 (Hyper Clarifier) mangrupikeun agén panjelasan majemuk anu maju pikeun ningkatkeun suhu kristal kalayan kajelasan anu langkung saé.

    Éta tiasa dianggo dina PP, PET, PA (Nylon) sareng bahan sanés.

  • Clarifying Agent BT-9803M

    Klarifikasi Agén BT-9803M

    BT-9803M mangrupikeun jinis MDBS anu populér pikeun agén klarifikasi sorbitol anu kagolong kana 2nd generasi.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9805

    Klarifikasi Agén BT-9805

    BT-9805 mangrupikeun agén klarifikasi anu berbasis kinerja sareng sorbitol anu luhur kalayan nami kimia DMDBS, kagolong kana generasi katilu.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9803

    Klarifikasi Agén BT-9803

    BT-9803 mangrupikeun jinis jual massa Chloro DBS. Éta henteu ngagaduhan bahan kimia viskositas, janten gampang diolah sareng henteu nempel kana roller.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Transparent Masterbatch BT-800/ 810

    Transparan Masterbatch BT-800/810

    BT-800/810 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klarifikasi Agén 2nd generasi, fungsi anu sami sareng BT-9803. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Transparent Masterbatch BT-805/ 820

    Transparan Masterbatch BT-805/820

    BT-805/820 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klar Agen 3Kalurahan generasi, fungsi anu sami sareng BT-9805. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.