headbanner

Profil Perusahaan

Halo, sumping konsultasi produk kami!
about

Tianjin Pangalusna Gain Élmu & Téhnologi Co., Ltd. (CINA BGTmangrupikeun éntitas industri sareng perdagangan anu aktipitas ngahasilkeun sareng ngekspor bahan kimia téknologi luhur. CINA BGT didirikan dina taun 2000. Produk utami mangrupikeun agén anu netelakeun, agén nukleat sanésna sareng bahan tambahan pikeun plastik daur ulang anu parantos diékspor ka seueur nagara Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa salami sakitar 20 taun kalayan saé sareng stabil kualitas.

CINA BGT tiasa nyayogikeun agén nukléat lengkep, sapertos ngajelaskeun agen, inti inti pikeun ningkatna kaku sareng agén inti β-Crystal. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb. CINA BGT ogé tiasa terpusat nyayogikeun macem-macem bahan tambahan pikeun ngolah produk plastik daur ulang, sapertos Penghapus Bau, Penghapus Tinta, Penghapus Stiker, Flavoring Agent sareng sajabana pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngahémat biaya sareng nguntungkeun langkung seueur dina produksi. CINA BGT ogé tiasa terpusat nyayogikeun macem-macem bahan tambahan pikeun ngolah produk plastik daur ulang, sapertos Penghapus Bau, Penghapus Tinta, Penghapus Stiker, Flavoring Agent sareng sajabana pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngahémat biaya sareng nguntungkeun langkung seueur dina produksi.

Tianjin Pangalusna Gain Élmu & Téhnologi Co., Ltd. (CINA BGTmangrupikeun éntitas industri sareng perdagangan anu aktipitas ngahasilkeun sareng ngekspor bahan kimia téknologi luhur. CINA BGT didirikan dina taun 2000. Produk utami mangrupikeun agén anu netelakeun, agén nukleat sanésna sareng bahan tambahan pikeun plastik daur ulang anu parantos diékspor ka seueur nagara Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa salami sakitar 20 taun kalayan saé sareng stabil kualitas.

CINA BGT tiasa nyayogikeun agén nukléat lengkep, sapertos ngajelaskeun agen, inti inti pikeun ningkatna kaku sareng agén inti β-Crystal. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb. CINA BGT ogé tiasa terpusat nyayogikeun macem-macem bahan tambahan pikeun ngolah produk plastik daur ulang, sapertos Penghapus Bau, Penghapus Tinta, Penghapus Stiker, Flavoring Agent sareng sajabana pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngahémat biaya sareng nguntungkeun langkung seueur dina produksi. CINA BGT ogé tiasa terpusat nyayogikeun macem-macem bahan tambahan pikeun ngolah produk plastik daur ulang, sapertos Penghapus Bau, Penghapus Tinta, Penghapus Stiker, Flavoring Agent sareng sajabana pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngahémat biaya sareng nguntungkeun langkung seueur dina produksi.

VIRTUE mangrupikeun anu mimiti sareng kauntungan anu pasti. Ieu idéologi hidayah kami dina bisnis.

VIRTUE mangrupikeun anu mimiti sareng kauntungan anu pasti. Ieu idéologi hidayah kami dina bisnis.

Janten téknologi luhur, BGT produk gaduh karakteristik kajelasan luhur, teu aya karacunan, teu bau sareng parantos lulus "Kasalametan Pangan & Toxisitas Tés" sareng uji RoHS ku SGS. Produkna tiasa diterapkeun dina kontak tuangeun. Cina BGT bakal bakti pikeun ngamajukeun kerjasama anu caket sareng lami sareng langkung seueur firma boh di luar negeri sareng domestik, dumasar kana produksi téknologi urang. Cina BGT bakal nyayogikeun ka palanggan kami kalayan henteu ngan ukur produk anu saé, tapi ogé kalayan kualitas stabil, jujur ​​ogé jasa anu langkung saé. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka halaman wéb kami: www.bgtcn.com jeung www.bestchemical.cn atanapi ngan ngahubungi kami ngalangkungan kotak email sakumaha didaptarkeun dina halaman wéb.