headbanner

Tinta Remover BT-300

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tinta Remover BT-300

BT-300 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

Éta pikeun épéksi tinta percetakan dangkal PP sareng PE.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-300mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun. Éta diuji dumasar kana tinta percetakan dina anyaman kantong boh di bumi boh di luar negeri. Éta tiasa gancang sareng épéktip ngabersihan tinta percetakan deet sareng smudge sanés anu nyababkeun polusi lingkungan dina permukaan daur ulang PP sareng produk PE sareng ngabalikeun warna anu bersih sareng bodas bahan.

 

Kaunggulan:

  1. Teu aya eusi bahan picilakaeun sapertos fosfor sareng nitrit jsb.
  2. Henteu kedah masihan suhu pikeun ngahémat énergi kalayan biaya pengolahan anu murah.
  3. Éta saé pikeun produksi masal pikeun bersih gancang na, sabab éta ngan kedah 0,5 ~ 1 jam.
  4. Éta tiasa diterapkeun sacara universal boh pikeun kantong utuh atanapi potongan anu nabrak.
  5. Teu kedah langkung seueur alat.
  6. Éta didesain tanpa bahan bahaya sareng cai limbah teu aya polusi.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Aplikasi

Plastik sareng Karét

Dosis

Salaku per TDS

Ngepak

25kg / kendang palastik

 

Punten Perhatoskeun:

1 product Produk ieu kedah disimpen dina nyingkahan tempat cahaya kalayan tiis.

2 、 Nyebarkeun sembrono kana panon, punten anggo cai bening anu jembar pikeun siram.

3, Sarung tangan anu gummed diperyogikeun nalika dianggo.

 

Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun mikahayang. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.
"VIRTUE Kahiji sareng kauntungan pasti". Kami janji kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun kualitas anu saé sareng produk harga anu wajar pikeun palanggan. Kalayan kami, kaamanan anjeun dijamin. 
Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun, naha anjeun pelanggan balik atanapi anu énggal. Kami arepkeun anjeun bakal mendakan naon anu anjeun milari di dieu, upami henteu, mangga langsung waé ngahubungi kami. Kami bangga kana jasa palanggan anu luhur sareng réspon. Hatur nuhun pikeun bisnis sareng dukungan anjeun!

 (Kanggo detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami