headbanner

Tinta Remover BT-301/302

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tinta Remover BT-301/302

BT-301/302 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

Éta pikeun PP Knitting Bag édisi édisi percetakan tinta.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-301/302mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun. Ieu diuji dumasar kana tinta cetak dina kantong pilem naon waé di bumi boh di luar negeri. Éta tiasa gancang sareng épéktip ngabersihan tinta percetakan deet sareng smudge sanés anu nyababkeun polusi lingkungan dina permukaan daur ulang PP Knitting Bag sareng ngabalikeun warna anu bersih sareng bodas bahan.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Aplikasi

Plastik sareng Karét

Dosis

Salaku per TDS

Ngepak

25kg / kendang palastik

 

Punten Perhatoskeun:

1 product Produk ieu kedah disimpen dina nyingkahan tempat cahaya kalayan tiis.

2 、 Nyebarkeun sembrono kana panon, punten anggo cai bening anu jembar pikeun siram.

3, Sarung tangan anu gummed diperyogikeun nalika dianggo.

 

Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun mikahayang. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.
"VIRTUE Kahiji sareng kauntungan pasti". Kami janji kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun kualitas anu saé sareng produk harga anu wajar pikeun palanggan. Kalayan kami, kaamanan anjeun dijamin. 
Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun, naha anjeun pelanggan balik atanapi anu énggal. Kami arepkeun anjeun bakal mendakan naon anu anjeun milari di dieu, upami henteu, mangga langsung waé ngahubungi kami. Kami bangga kana jasa palanggan anu luhur sareng réspon. Hatur nuhun pikeun bisnis sareng dukungan anjeun!

 

(Kanggo detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami