. Cina Ink Remover BT-301/ 302 Produsén jeung Supplier |BGT
spanduk

Panghapus Tinta BT-301/302

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Panghapus Tinta BT-301/302

BT-301/302nyaéta cairan pikeun ngaleungitkeun warna naon waé bahan PP sareng PE kalayan henteu peryogi suhu.

Éta pikeun PP Nyulam Kantong deet percetakan tinta éliminasi.


Rincian produk

Tag produk

BT-301/302nyaéta cairan pikeun ngaleungitkeun warna naon waé bahan PP sareng PE kalayan henteu peryogi suhu.Éta diuji dumasar kana tinta percetakan dina kantong pilem naon waé di bumi sareng di luar negeri.Bisa gancang tur éféktif ngabersihan tinta percetakan deet na smudge séjén ngabalukarkeun polusi lingkungan dina beungeut daur ulang PP Nyulam Kantong jeung balik warna beresih jeung bodas tina bahan.

 

Inpormasi anu mangpaat:

Barang

Data

Penampilan

Bentuk liguid

Aplikasi

Plastik jeung Karét

Dosage

Numutkeun TDS

Bungkusan

25kg/drum plastik

 

Mangga Nengetan:

1, produk ieu kudu disimpen dina evades tempat lampu coolly.

2, Splashes carelessly kana panon, mangga nganggo cai jernih masif pikeun siram.

3. Sarung tangan gummed diperyogikeun nalika damel.

 

Naon anu bisa urang pigawé?

Kaseueuran masalah antara panyadia sareng klien disababkeun ku komunikasi anu goréng.Sacara budaya, panyadia tiasa horéam naroskeun hal-hal anu teu kaharti.Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong ka tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun hoyong.Waktu pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.
"KEBAJIKAN NU HIJI JEUNG KAUNTUNGAN PASTI".Urang janji urang miboga kamampuh nyadiakeun kualitas alus teuing jeung produk harga lumrah pikeun konsumén.Kalayan kami, kaamanan anjeun dijamin.
Kami ngarepkeun ngadangu ti anjeun, naha anjeun palanggan anu uih deui atanapi anu énggal.Simkuring miharep anjeun bakal manggihan naon nu Anjeun keur pilari di dieu, lamun henteu, mangga ngahubungan kami langsung.Kami bangga kana layanan palanggan anu paling luhur sareng réspon.Hatur nuhun pikeun bisnis sareng dukungan anjeun!

 

(Pikeun detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ngalangkungan Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami