headbanner

Mangrupikeun Tinta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Ink Remover BT-301/ 302

    Tinta Remover BT-301/302

    BT-301/302 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

    Éta pikeun PP Knitting Bag édisi édisi percetakan tinta.

  • Ink Remover BT-300

    Tinta Remover BT-300

    BT-300 mangrupikeun cairan pikeun ngaleungitkeun warna bahan PP sareng PE tanpa suhu anu diperyogikeun.

    Éta pikeun épéksi tinta percetakan dangkal PP sareng PE.