headbanner

Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Dibenzylidene Sorbitol Agén Nuklir Transparan

    Dibenzylidene sorbitol Transparan Nuklir Agén tiasa dibagi kana tilu jinis, ogé katelah produk generasi katilu. Generasi kahiji nyaéta DBS. Produk ieu ngagaduhan tingkat handap perméabilitas sareng aldehida padet teuing ...
    Maca deui
  • Naon Agén Nuklir Transparan

    Agén inti inti transparan tiasa dibagi kana dua jinis: sanyawa organik sareng sanyawa anorganik. Ajen Nuklir Anorganik utamina oksida tina logam, sapertos talc, silika, titanium dioxide, asam benzoat sareng sajabana ....
    Maca deui
  • Kamekaran Polipropilén

    Kusabab résistansi suhu luhurna, gravitasi spésipik lampu, gampang diolah sareng dibentuk, didaur ulang gampang, sareng harga anu langkung handap, polipropilén parantos seueur dianggo dina industri kimia, serat kimia, alat bumi, bungkus, industri ringan sareng industri sanés. Kumaha ...
    Maca deui
  • Ngurangan Halimun sareng ningkatkeun Transparansi Polipropilén

    Agén Klarifikasi tiasa dianggo pikeun ngirangan halimun sareng ningkatkeun kajelasan polipropilén ngalangkungan inti tina polimér. Ieu ogé ngakibatkeun ningkatna kaku tina bagian anu dicetak sareng kana waktos siklus anu langkung pondok nalika prosés nyetak ....
    Maca deui
  • Ngantosan Anjeun di Shenzhen 2021!

    Chinaplas mangrupikeun acara anu pangsaéna di dunya bahan baku karét sareng plastik anu dipeunteun pisan ku unggal tamu sareng paméran di ditu. Taun kamari, nalika paméran, sadayana tetep sumanget pisan masing-masing ...
    Maca deui