headbanner

Agén Nuklir

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Polyester & Nylon Nucleator P-24

    Poliéster & Nylon Nucleator P-24

    P-24 mangrupikeun senyawa fisik sababaraha Agen Nuklir uyah panjang poliéster natrium uyah pikeun nyepetkeun kristalisasi Poliéster sareng Nylon.

    Éta tiasa dianggo pikeun PET, PBT sareng Nylon.

  • PET Nucleating Agent PET-98C

    PET Nuklir Agén PET-98C

    PET-98C nyaéta Agén Nuklir Ngatur silikat pikeun ningkatkeun kualitas PET.

    Éta tiasa dianggo dina rékayasa palastik PET.

  • PET Nucleating Agent BT-TW03

    PET Nuklir Agén BT-TW03

    PET-TW03 nyaéta Poliéster Nano-serat Nucleator, ningkatkeun sipat mékanis sareng harta termal sacara substansial, ogé ngagaduhan struktur khusus salaku polimér tinggi tiasa nembus kana mikropor inti.

    Éta tiasa dianggo dina PET sareng PBT.

  • Stiffening Nucleator BT-20

    Nguatkeun Nucleator BT-20

    BT-20 mangrupikeun karboksilat aromatik aluminium pikeun ningkatkeun kateguhan sareng manpaat séjén Polyolefns.

    Éta tiasa dianggo dina PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPT jsb.  

     

  • Stiffening Nucleator BT-9806

    Nguatkeun Nucleator BT-9806

    BT-9806 Agén Nuklir β-Crystal mangrupikeun produk patén bertéknologi tinggi anu didamel tina bumi langka.

    Éta tiasa dianggo dina ngahasilkeun produk PP tabung PP-R, Tutup, Bagian Otomotif sareng Perkakas jsb.

  • Stiffening Nucleator BT-9801Z

    Nuklirkeun cangkéng BT-9801Z

    BT-9801Z kagolong kana uyah organik, ngagaduhan bubaran anu saé, inersia kimia anu saé sareng stabilitas panas.

    Éta khusus dianggo pikeun matéri PP.