headbanner

Brightener optik

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Optical Brightener OB

    Optical Brightener OB

    Brightener optik OBditambihkeun kana seueur bahan pikeun ngirangan konéng, ningkatkeun kaputihan, sareng ningkatkeun kacaangan produk. Hal ieu dipaké sacara lega di pasar plastik. Kusabab kamampuan caangna anu hadé, stabilitas termal anu hadé, sareng kasaluyuan sareng seueur polimér.

  • Optical Brightener CBS-127

    Optical Brightener BPS-127

    Brightener optik BPS-127ditambihkeun kana seueur bahan pikeun ngirangan konéng, ningkatkeun kaputihan, sareng ningkatkeun kacaangan produk. Hal ieu dipaké sacara lega di pasar plastik. Kusabab kamampuan caangna anu hadé, stabilitas termal anu hadé, sareng kasaluyuan sareng seueur polimér.

  • Optical Brightener OB-1

    Optical Brightener OB-1

    Brightener optik OB-1ditambihkeun kana seueur bahan pikeun ngirangan konéng, ningkatkeun kaputihan, sareng ningkatkeun kacaangan produk. Hal ieu dipaké sacara lega di pasar plastik. Kusabab kamampuan caangna anu hadé, stabilitas termal anu hadé, sareng kasaluyuan sareng seueur polimér.