headbanner

PET Nuklir Agén PET-98C

Halo, sumping konsultasi produk kami!

PET Nuklir Agén PET-98C

PET-98C nyaéta Agén Nuklir Ngatur silikat pikeun ningkatkeun kualitas PET.

Éta tiasa dianggo dina rékayasa palastik PET.


Detil Produk

Tanda Produk

Dina raraga ngabéréskeun masalah lépét PET sareng tingkat tinggi produk limbah nalika diolah, disababkeun ku kristalisasi kecepatan rendah, seuseueurna pangguna nganggo agén nukleat pikeun ningkatkeun pidangan kristalisasi, tapi biasana éta bakal ngahambat kinerja PET séjén pikeun leutik molekul ditambih.

Tapi nalika anjeun anggo PET-98C, sadaya kinerja di luhur bakal ningkat. Éta henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun pidangan speed kristal kalayan jelas tapi ogé tiasa ningkatkeun kaku, tahan panas, sareng nurunkeun tingkat lungkawing sareng ngaleutikan produk anu parantos réngsé. Kituna tingkat produk réngsé bakal ningkat pisan.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

Piaraan

Dosis

4% -8%

Ngepak

25kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun pakan tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami