headbanner

PET Nuklir Agén BT-TW03

Halo, sumping konsultasi produk kami!

PET Nuklir Agén BT-TW03

PET-TW03 nyaéta Poliéster Nano-serat Nucleator, ningkatkeun sipat mékanis sareng harta termal sacara substansial, ogé ngagaduhan struktur khusus salaku polimér tinggi tiasa nembus kana mikropor inti.

Éta tiasa dianggo dina PET sareng PBT.


Detil Produk

Tanda Produk

PET-TW03 dikembangkeun ku serat-nano, anu kasucianana murni dugi ka 99,8%, diaméter partikelna 20-50nm sareng panjangna 500-1500nm. Produk ieu mangrupikeun nilai tambah tinggi sareng agén nano nukléat kinerja tinggi anu tiasa ningkatkeun sipat kristal sareng nuklir poliéster (PET, PBT).

Éta tiasa némbongan performa tinggi anu signifikan dina fungsi kristalin sareng nuklir nalika nambihan kana lebur polimér, kusabab struktur srystal simetris sareng micromesh nry-fibrous bakal kabentuk. Struktur nano-fibrous spésifik ngabéréskeun inti kalayan fungsi ganda tina kristalisasi inti sareng ningkat serat.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PET, PBT

Dosis

0,3% -0,5%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Agén Nuklir mangrupikeun jinis aditif anu cocog pikeun plastik anu teu lengkep kristalisasi sapertos polipropilén sareng poliétilén. Ku ngarobah paripolah kristalisasi résin sareng ngagancangkeun laju kristalisasi, tiasa ngahontal tujuan pondokna siklus cetak, ningkatkeun gloss permukaan anu jelas, kaku, suhu deformasi termal, kakuatan tarik sareng tahan résistansi produk réngsé.
Polimér dirobah ku Agén Nuklir, Éta henteu ngan ukur nahan ciri aslina tina polimér, tapi ogé ngagaduhan rasio harga kinerja anu langkung saé tibatan seueur bahan kalayan kinerja olahan anu saé sareng seueur aplikasi. Ngagunakeun Agén Nuklir dina PP henteu ngan ukur ngagentos gelas, tapi ogé ngagantikeun polimér sanés sapertos PET, HD, PS, PVC, PC, sareng sanésna pikeun nyiapkeun pakan tuangeun, ngalaksanakeun médis, tulisan budaya pikeun kaperluan sadidinten, netelakeun bungkus sareng bahan baku kelas luhur anu sanés.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.

 

(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami