headbanner

PET Sticker Remover BT-336

Halo, sumping konsultasi produk kami!

PET Sticker Remover BT-336

BT-336 dirancang pikeun miceun stiker dina permukaan PET dina suhu handap. 

Éta dilarapkeun ka sadaya jinis stiker dina permukaan bahan substrat PET.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana ngagunakeun BT-336 nyaéta sapertos dihandap:

1. Éta henteu ngarusak bahan substrat saatos diberesihkeun, éta henteu konéng sareng rapuh.

2. Cabut stiker sacara tuntas sareng polutan anu sanés dina waktos anu sami.

3. prosés na saderhana sareng efektif, bérés kanggo hiji waktos, béaya rendah.

4. Inodorous, non-toxic, henteu ngotoran lingkungan. Produksi bersih.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Aplikasi

Plastik sareng Karét

Dosis

Salaku per TDS

Ngepak

25kg / kendang palastik

 

Punten Perhatoskeun:

1 product Produk ieu kedah disimpen dina nyingkahan tempat cahaya kalayan tiis.

2 、 Nyebarkeun sembrono kana panon, punten anggo cai bening anu jembar pikeun siram.

3, Sarung tangan anu gummed diperyogikeun nalika dianggo.

 

Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Kalayan produk kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga pangsaéna, kami parantos nampi pujian ti konsumén asing. Produk kami parantos diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa sareng daérah sanés. 
"VIRTUE Kahiji sareng kauntungan pasti"ieu idéologi hidayah kami dina bisnis. 
Janten téknologi luhur, CINA BGT produk gaduh karakteristik kajelasan luhur, teu karacunan, teu bau sareng parantos lulus "Kasalametan Pangan & Toxisitas Tés" sareng uji RoHS ku SGS. Produkna tiasa diterapkeun dina kontak kadaharan.
CINA BGT bakal bakti pikeun ngamajukeun kerjasama anu caket sareng lami sareng langkung seueur firma boh di luar negeri sareng domestik, dumasar kana produksi téknologi urang. CINA BGT bakal nyayogikeun ka palanggan kami kalayan henteu ngan ukur produk anu saé, tapi ogé kalayan kualitas stabil, jujur ​​ogé jasa anu langkung saé.

 

(Kanggo detil sareng TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami