headbanner

Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Clarifying Agent BT-808

    Klarifikasi Agén BT-808

    BT-808 (Hyper Clarifier) mangrupikeun agén panjelasan majemuk anu maju pikeun ningkatkeun suhu kristal kalayan kajelasan anu langkung saé.

    Éta tiasa dianggo dina PP, PET, PA (Nylon) sareng bahan sanés.

  • Clarifying Agent BT-9803M

    Klarifikasi Agén BT-9803M

    BT-9803M mangrupikeun jinis MDBS anu populér pikeun agén klarifikasi sorbitol anu kagolong kana 2nd generasi.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9805

    Klarifikasi Agén BT-9805

    BT-9805 mangrupikeun agén klarifikasi anu berbasis kinerja sareng sorbitol anu luhur kalayan nami kimia DMDBS, kagolong kana generasi katilu.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9803

    Klarifikasi Agén BT-9803

    BT-9803 mangrupikeun jinis jual massa Chloro DBS. Éta henteu ngagaduhan bahan kimia viskositas, janten gampang diolah sareng henteu nempel kana roller.

    Éta tiasa dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Polyester & Nylon Nucleator P-24

    Poliéster & Nylon Nucleator P-24

    P-24 mangrupikeun senyawa fisik sababaraha Agen Nuklir uyah panjang poliéster natrium uyah pikeun nyepetkeun kristalisasi Poliéster sareng Nylon.

    Éta tiasa dianggo pikeun PET, PBT sareng Nylon.

  • PET Nucleating Agent PET-98C

    PET Nuklir Agén PET-98C

    PET-98C nyaéta Agén Nuklir Ngatur silikat pikeun ningkatkeun kualitas PET.

    Éta tiasa dianggo dina rékayasa palastik PET.

  • PET Nucleating Agent BT-TW03

    PET Nuklir Agén BT-TW03

    PET-TW03 nyaéta Poliéster Nano-serat Nucleator, ningkatkeun sipat mékanis sareng harta termal sacara substansial, ogé ngagaduhan struktur khusus salaku polimér tinggi tiasa nembus kana mikropor inti.

    Éta tiasa dianggo dina PET sareng PBT.

  • Stiffening Nucleator BT-20

    Nguatkeun Nucleator BT-20

    BT-20 mangrupikeun karboksilat aromatik aluminium pikeun ningkatkeun kateguhan sareng manpaat séjén Polyolefns.

    Éta tiasa dianggo dina PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPT jsb.  

     

  • Stiffening Nucleator BT-9806

    Nguatkeun Nucleator BT-9806

    BT-9806 Agén Nuklir β-Crystal mangrupikeun produk patén bertéknologi tinggi anu didamel tina bumi langka.

    Éta tiasa dianggo dina ngahasilkeun produk PP tabung PP-R, Tutup, Bagian Otomotif sareng Perkakas jsb.

  • Stiffening Nucleator BT-9801Z

    Nuklirkeun cangkéng BT-9801Z

    BT-9801Z kagolong kana uyah organik, ngagaduhan bubaran anu saé, inersia kimia anu saé sareng stabilitas panas.

    Éta khusus dianggo pikeun matéri PP.

  • Transparent Masterbatch BT-800/ 810

    Transparan Masterbatch BT-800/810

    BT-800/810 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klarifikasi Agén 2nd generasi, fungsi anu sami sareng BT-9803. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.

  • Transparent Masterbatch BT-805/ 820

    Transparan Masterbatch BT-805/820

    BT-805/820 nyaéta mastbatch transparan kalayan operator résin PP ngandung 5% atanapi 10% Klar Agen 3Kalurahan generasi, fungsi anu sami sareng BT-9805. Éta dianggo dina PP sareng LLDPE.

12 Teras> >> Halaman 1/2