headbanner

Nuklirkeun cangkéng BT-9801Z

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Nuklirkeun cangkéng BT-9801Z

BT-9801Z kagolong kana uyah organik, ngagaduhan bubaran anu saé, inersia kimia anu saé sareng stabilitas panas.

Éta khusus dianggo pikeun matéri PP.


Detil Produk

Tanda Produk

BT-9801Z tiasa dianggo pikeun ningkatkeun suhu kristalisasi PP sareng pikeun nyepetkeun laju kristalisasi, kanggo ngamajukeun kristalisasi résin sareng ngadenda struktur gandum kristal ngalangkungan nyayogikeun inti kristal, janten jelas tiasa ningkatkeun kinerja optik sareng mékanis produk .

Agén ieu dilarapkeun kana modifikasi inti pikeun produk PP sareng diverifikasi salaku bahan kimia nontoxic ku Pusat Pencegahan sareng Kontrol Kasakit anu nyambung di Cina.

 

Inpormasi anu manpaat:

Barang

Data

Apperance

Bubuk bodas

Aplikasi

PP

Dosis

0,1% -0,2%

Ngepak

10 kg / kantong

 

Naon Agén Nuklir?

Salaku modifier pikeun kristalisasi résin kristalisasi, Nucleating Agent tiasa ngadamel produk plastik gaduh kinerja olahan anu saé sareng kinerja aplikasi anu langkung saé. Dina raraga masihan muter pinuh pikeun kaunggulan masing-masingNucleating Agent, dina taun-taun ayeuna, arah pamekaran utama nyaéta gabungan tina Nucleating Agents. Aya pangaruh sinergis anu signifikan tina struktur anorganik, organik atanapi béda tinaNucleating Agent. Campuran multikomponén mangrupikeun tren anu penting dina pamekaran aditif polimér modéren. Kumaha ogé, sorbitol dumasarNucleating Agent paling populér di pasar dunya saheulaanan.
CINA BGT tiasa nyayogikeun sapinuhna Agén Nuklir, sapertos Agén Klarifikasi, Agén Nuklir pikeun nambahan kaku sareng N-Crystal Nucleating Agent. Produk ieu tiasa dianggo dina PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM sareng TPU jsb.


(TDS lengkep tiasa disayogikeun sakumaha pamundut ku Ninggalkeun Pesen Anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami